Ragıp Kutmangil İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerindeki potansiyeli en üst düzeye çıkaran; evrensel değerlere sahip, mutlu ve özgüveni yüksek bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Uyumlu, disiplinli, çözüm odaklı, gelişime açık öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, öğrencilerinin duygusal, sosyal ve akademik gelişimlerini önemseyen, çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğrenci servisleri mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Jimnastik, Basketbol, Voleybol, halk oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Robotik&Kodlama
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Yeşil Dostu Okul
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning

Telefon - (0212) 360 13 29

Belgegeçer - (212) 360 1992

WEB - https://ragipkutmangililkokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. ABDULHAMİT HAN CAD. NO: 54/1 İÇ KAPI NO: 1 EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Mimar Sinan Mahallesi Okul Cad. No:2 Kemerburgaz EYÜPSULTAN 34075

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu konumda İETT otobüsleri geçmekte olup otobüs durağı okulumuzun önündedir.48(Mecidiyeköy-Göktürk - 48A(Kazlıçeşme-Göktürk) - 48E(Eminönü-Göktürk) ve 48L(Levent-Göktürk) otobüs hatları ve Eyüpsultan-Göktürk,Şişli-Göktürk minibüsleri okulumuz önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesinde bulunmaktadır.