Güvenli İnternet Hizmeti Başvuruları Nasıl Yapılır?

Pandemi  süreci ile birlikte gelişen online eğitim sürecinde ailemizi internetten gelebilecek zararlı içereklere karşı koruyabilirsiniz.

Güvenli internet başvurularınının nasıl yapıldığını öğrenmek için lütfen tıklayınız.


 İnternet servis sağlayıcıları tarafından ücretsiz sunulan internet erişiminde çocuk profili  ya da aile profili seçerek ailenizi büyük oranda internetten gelebilecek zararlı içereklere karşı koruyabilirsiniz. 

Çocuk profili listesinde, çocukların ruhsal ve bedebsel sağlıklarını olumsuz etkileyecek veya kullanıcıların yabancı kişilerle doğrudan iletişim kurdukları web siteleri ( sohbet siteleri ve sosyal medya siteleri) yer almamaktadır.Çocuk profili internetteki risklere karşı en yüksek korumayı sağlayan profildir.

Aile profilini seçerek müstehcenlik, şiddet, ırkçılık, kumar gibi yasadışı ve zararlı içerikleri barındırıan siteler;Sağlık Bakanlığı'nın zararlı olduğunu açıkladığı ürünlerin siteleri ve dolandırcılık sitelerinin önüne geçebilirsiniz.Dilediğiniz takdirde oyun, sohbet ve sosyal medya sitelerine erişimi açıp kapatabilirsiniz. Güvenli internet başvurularınının nasıl yapıldığına aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.  

Güvenli internet başvurularınının nasıl yapıldığını öğrenmek için lütfen tıklayınız.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 3  kişi beğendi