Gökyüzü Gözlem Şenliği

İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Astronomi ve Uzay Bölümü yetkilileri bizim davetimizi kırmadılar.Öğrencilerimiz adına başta Bölüm Başkanı Prof.Dr.Tansel Ak hocamız olmak üzere onlara çok teşekkür ederiz.Sevgili Öğrencilerimiz;çok şanslısınız.Böyle uzman bir kadro ve dev optik teleskop ile gökyüzünü çok yakından izleyeceksiniz.Okulumuz 41.20 Enlem 28.94 boylamda yer almaktadır.Etkinliğimiz saat 20:00 de başlayacaktır..Çocuklar bazen uykusuz kalabilir, bazen üşüyebilir ama böyle bir etkinlik ile bir daha karşılaşamayabilir.3 ve 4. Sınıfların şu an işledikleri Fen Bilimleri  'Dünya ve Uzay'ünitesi ile örtüşüyor.Ay ve Jüpiter i görecekler.Güneş Sistemini çok daha iyi anlamlandıracaklar. Öğrencilerimiz Doç.Dr Sinan Aliş ekibi gözetiminde gözlem yapacaktır. Değerli Velilerimiz;Kamp sandalyeleri ile okulumuz bahçesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

30-09-2022