2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Duyurusu

Değerli Velilerimiz;

Ana sınıfı ve 1.sınıf için öğrenci kayıtlarımız 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacaktır. Öğrencilerin kayıt yaptıracağı okullar adres kayıt alanına göre bakanlığımız tarafından belirlenmiştir. E-devlet bilgileriniz ile e-okul sisteminde okulunuzu öğrenmeniz ve kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

2022-2023 öğretim yılı e-Kayıt uygulaması sonucu adres bilginize göre Anasınıfı, İlkokul 1. sınıf veya Ortaokul 5. sınıfa kayıt yaptırmanız gereken okulu görmek için Tıklayınız →

Kayıt durumunu sorgulamak için lütfen tıklayınız

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Kimler İlkokula Başlayacak?

Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokula Başlayacak Öğrencilerin Kayıtları, Adrese Dayalı Olarak Yapıldı.

Ana Sınıfı Kayıtlarımız

Okulumuz ana sınıfına Eylül ayı sonu itibarıyla 57-71 aylık çocukların kaydı yapılabilir. Okulun kayıt alanında ikamet eden ve bir sonraki eğitim ve öğretim yılında ilkokula başlayacak çocukların kaydı öncelikli olarak yapılır.

Kayıt işlemleri 18 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Kayıt için gereli evraklar;

*Öğrenciye ait nüfus cüzdan fotokopisi,

*E-devlet üzerinden alınacak tarihçeli ikametgâh belgesi

*Gerekli diğer form ve bilgiler kayıt biriminden başvuru esnasında verilecektir.

1.Sınıf Kayıtları

Kayıt işlemleri için 18 Temmuz Pazartesi gününden itibaren okulumuza uğramanız gerekmektedir.

Eylül ayının sonu itibari ile 69 ayını tamamlayan çocukların kayıtları otomatik olarak İlkokul 1. sınıfa yapılır.

Ancak bunlardan 69 - 70 - 71 aylık çocukların okul kayıtları velisinin okul yönetimine yazılı başvurusu ile anne ya da babasının kayıt erteleme dilekçesi vermesi ile bir yıl ertelenebilir.

Eylül ayı sonu itibariyle  72 aydan daha büyük çocuklar  1. sınıfa kayıt yaptırmak zorundadır. Dilekçe ya da sağlık raporu ile kayıt erteleme yapılamaz.

Öğrencilerin kayıt yaptıracağı okullar adres kayıt alanına göre bakanlığımız tarafından belirlenmiştir. E-devlet bilgileriniz ile e-okul sisteminde okulunuzu öğrenmeniz ve kaydınızı o okula yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt işlemleri 18 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Kayıt için gerekli evraklar;

*Öğrenciye ait nüfus cüzdan fotokopisi,